Fungi Food
+389 71 259 099
fungifood@yahoo.com

Печурки

Вргањ, лисичарка, јајчарка, смрчак, ѓургевка, ливадарка…

Шумски плодови

Шипинка, капина, шумска јагода, боровинка…

Кои сме ние

ФУНГИ ФУД е компанија во приватна сопственост…